Termeni si conditiiSC CARAIMAN SRL denumită Pensiunea Caraiman, este furnizor al serviciilor de cazare și organizare evenimente în Codlea.

Introducere

Folosirea serviciilor sau a informațiilor oferite pe site-ul www.pensiune-codlea.ro corespund cu acceptarea de către utilizator a termenilor și a condițiilor de mai jos.

Termenii și condițiile se pot modifica periodic, utilizatorul având obligația să verifice actualizările de fiecare data când accesează acest site.

Descrierea serviciilor

www.pensiune-codlea.ro este site-ul de prezentare al companiei SC CARAIMAN SRL , pensiune în municipiul Codlea cu salon de evenimente.

Conținut și drepturi de autor

Conținutul și designul site-ului aparțin Pensiunii Caraiman și sunt protejate de legislația privind drepturile de autor. Nu puteți reproduce materialele afișate pe site fără a deține o permisiune scrisă din partea SC CARAIMAN SRL .

Pensiunea Caraiman nu își asumă răspunderea, în nici o situație, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei informațiilor și serviciilor furnizate pe acest site.

Intentie rezervare cazare

Intentia de rezervare poate fi trimisa utilizând formularele de pe acest site, e-mail sau telefon. Utilizatorul are obligația de a furniza datele corecte și cât mai concrete cu privire la rezervația dorita. Pensiunea Caraiman nu poate fi tras la răspundere sub nici o formă pentru informații eronate din vina beneficiarului.

În cazul în care Pensiunea Caraiman consideră o rezervare sau o comandă ca fiind incompletă sau incorectă, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresă de e-mail furnizată.

Condiţii de utilizare a site-ului

Conținutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o formă și prin nici un mijloc, fără consimțământul în scris al Pensiunii Caraiman sau menționarea sursei. Este permisă distribuirea (share) site-ului www.pensiune-codlea.ro sau a paginilor acestuia în rețele sociale. Este permis downloadul conținutului fiecărei pagini individuale din acest site doar în scop informativ, necomercial, menționând sursa.

Limitarea răspunderii

Pensiunea Caraiman este absolvită în toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (fără a se limita la daune pentru pierderi de profit, întreruperea activității, pierderea informațiilor) ce decurg din utilizarea sau încapacitatea de utilizare a materialelor furnizate.

Dispoziții finale

Toți utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni și condiții astfel încât accesarea acestuia presupune acceptarea și acordul la precizările Pensiunii Caraiman prevăzute în acest document.

Pensiunea Caraiman își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui document, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Modificările făcute astfel sunt considerate a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continuă să folosească site-ul.

Ultima actualizare : 25.07.2019